Caracteristici

Unitatea asigură procesul tradiţional de scufundare a „căciulii” ce este esenţială pentru producerea vinurilor de o calitate superioară. Acesta include un sistem ce monitorizează etapele de scufundare a „căciulii” și valorile de temperatură la care au loc procesele de fermentare.

Dotări standard:

  • Gură de vizitare superioară
  • Supapă de admisie/evacuare aer
  • Sistem pneumatic de scufundare a "căciulii"
    • piston pneumatic
    • lame de scufundare al temperaturii
  • Sistem de control al temperaturii
  • Manta de răcire/încălzire
  • Gură de vizitare rectangulară
  • Intrare/ieșire
  • Robinet de probă
  • Sită
  • Golire totală
  • Panou de control
    • cicluri/temperatură
  • Vinificator tip MI
  • Vinificator tip MI

Vinificator tip MI
 
Volum Diametru Înălţime totală
V D H
mm mm
MI 5 1783 3600
MI 10 2024 5400