Vinificator tip MIVinificatoare pentru vin rosu
Caracteristici
Unitatea asigură procesul tradiţional de scufundare a „căciulii” ce este esenţială pentru producerea vinurilor de o calitate superioară. Acesta include un sistem ce monitorizează etapele de scufundare a „căciulii” și valorile de temperatură la care au loc procesele de fermentare.
Dotări standard:
- Gură de vizitare superioară
- Supapă de admisie/evacuare aer
- Sistem pneumatic de scufundare a "căciulii"
- piston pneumatic
- lame de scufundare al temperaturii
- Sistem de control al temperaturii
- Manta de răcire/încălzire
- Gură de vizitare rectangulară
- Intrare/ieșire
- Robinet de probă
- Sită
- Golire totală
- Panou de control
- cicluri/temperatură
Volum | Diametru | Înălţime totală |
---|---|---|
V | D | H |
m³ | mm | mm |
MI 5 | 1783 | 3600 |
MI 10 | 2024 | 5400 |